Tule laulajaksi väkevään kuoroomme!

Viipurin Lauluveikot on viriili, rohkea mutta tunteellinen suomalaisen mieskuorolaulun airue. Kuoro on perustettu Viipurissa 1897. Yli 120-vuotiaana olemme maailman toiseksi vanhin suomenkielinen mieskuoro. Olemmekin erittäin ylpeitä historiastamme, perinteistämme sekä nykyisestä voimallisesta olemuksestamme. Olemme myös erittäin iloisia siitä suuresta kunnioituksesta, jota kuoromme nauttii suomalaisten keskuudessa.

Kuoroomme ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja laulua taitavat miehet. Erityisesti toivoisimme myös nuorempien liittymistä laulajaksi, jotta yli vuosisatainen perinne säilyy myös tuleville sukupolville.

Miten liittyä Lauluveikkoihin?

Olet tervetullut harjoituksiimme maanantaisin klo 18-21 Karjalatalolle (Käpylänkuja 1, Helsinki).

Voit osallistua uutena laulajana harjoitukseen muun kuoron mukana ja tutustua toimintaamme ja kuorolaisiin. Harjoituksen päätteeksi voit päättää haluatko osallistua kuoron toimintaan, jolloin laulunjohtajamme kuuntelee sopivuuttasi oikeaan stemmaan – äänialaan. Tässä koelaulussa saat esittää omavalintaisen laulun ilman säestystä sekä kertoa omasta musiikillisesta taustastasi. Laulunjohtajan lisäksi myös musiikkilautakunta arvioi ja haastattelee sinut.

Liity mieskuoroon täynnä väkevää laulua, isänmaallista  ja karjalaista asennetta!

Ilmoittaudu mukaan täältä: